MATYÓ ÉS TAKÁCS KFT, Göd

MATYÓ ÉS TAKÁCS KFT
Nemeskéri Út 33.
2131 Göd
Pest
Telefon:
(27) 532 895
Fax:
(27) 532 896
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Csempék, padlólapok, fürdőszobai felszerelések, csemperagasztók, fugázók széles választékát kínáljuk kiváló árakon. Az általunk képviselt gyártók: Zalakerámia, Gammakerámia, ARTE (Tubadzin), Castelvetro, Undefasa, Wellis, Ravak, Murexin, Kludi, Mofém, Paradyz, stb.....


Cégleírás
Célunk, hogy megismertessen mindenkit a hazánkban található csempék, padlólapok, és egyéb a burkoláshoz szorosan kapcsolódó termékek, mint a csempe- és padlólap ragasztók (és az ehhez tartozó termékek), a konyhai és fürdőszobai csaptelepek, a szaniterek, az akril- és lemezkádak, a zuhanykabinok és az egyéb fürdőszobai kiegészítők széles választékával.

Célunk, a csempék, és padlólapok Magyarországon fellelhető választékának a bemutatása, lehető legjobb áron való értékesítése, és a vásárlóink magas színvonalon történő kiszolgálása.

Csempe és padlólap kínálatunk felöleli olyan kiváló burkolólap gyártók kínálatát, mint a: Zalakerámia, Tubadzin, Gammakerámia, Roca, Venus, Castelvetro, Paradiz, Opoczno stb..... Az összes gyártó felsorolása szinte lehetetlen. Amennyiben web oldalunk kínálatában nem találja meg az Ön által keresett csempét vagy padlólapot, kérem küldjön egy e-mailt a részünkre, hogy segíteni tudjunk.
Kulcsszavak:
Csempe, Fürdőszoba, Csaptelep, Zuhanykabin, Szaniter, Kád, Padlólap, Mosdó, Zalakerámia, Fugázó, Bidé, Gamma kerámia, Tubadzin, Murexin, Bemutatóterem, Csemperagasztó, Takács, Matyó, WC csésze, Castelvetro, Arte, Csempe akció, Dekor csempék, Díszítő csíkok, Lisztellók, Kerámia mozaik
MATYÓ ÉS TAKÁCS KFT a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: MATYÓ ÉS TAKÁCS KFT

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Török Ignác U.1.
  2131  Göd
 2. Fő Út 190.
  2120  Dunakeszi
 3. Bulcsú U. 13.
  2120  Dunakeszi
 4. Magyar U. 1/A
  2120  Dunakeszi
 5. VÁRDOMB
  2134  Sződ
 6. -
  2120  Dunakeszi
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete